LogSped  
  LogSped LOGISZTIKA, SZÁLLÍTMÁNYOZÁS és FUVAROZÁS

FŐOLDAL
   Logisztika
    Logisztika
    Agrárlogisztika
    Inverzlogisztika
    Raktározás
    Anyagmozgatás,
    Csomagolás
    Logisztikai Szolgáltató  
    Központok
    Ipari Parkok
   Spedició, Fuvarozás
    Szállítmányozás  
    Szállítás, Fuvarozás
    Kombinált fuvarozás
    Expressz fuvarozás
    Fuvarbörze
    Fuvarbörze kínálat
    Közúti Érdekképviselet
   eTudakozók
    eFuvarinfo
    eSzolgáltatás
   Térszerkezet
    Régiók
    Kistérségek
    Önkormányzatok
   Kapcsolódó területek
    Ingatlan
    Pályázat
    Biztosítás
    Vám
    GPS
   Közlekedés
    Vasút
    Vasúti járművek
    Közút
    Hajózás
    Repülés
   Információs társadalom
    Információs társadalom
    eÜgyintézés
   Vállalat
    Vállalatirányítás
    Virtuális Vállalat
    PR
    Marketing
    Reklám
    Call Center, CRM
    eKereskedelem
    Kereskedelmi hálózat
    Franchise
    Piacterek
    Állás
    Távmunka
    Oktatás
   Minőségbiztosítás
    Minőségbiztosítás
    ISO 9000
    QS 9000
    ISO 14000
    TQM
    HACCP
    CMM
    TÜV
   EU
    Európai unió
   Egyéb
      Linkgyűjtemény menü
      Rendezvények
      Archívum
      Oldaltérkép

Binax call center

Megkétszerezi létszámát a call centereket üzemeltető Binax Zalaegerszegen

Megkétszerezi zalaegerszegi kapacitását és létszámát a call centereket, ügyfélszolgálati központokat üzemeltető Binax C. C. Kft., amely több száz milliós beruházással alakította ki új épületben az eddigi 110 munkahely mellett újabb 120 embernek tudnak munkalehetőséget adni.

Ott Tibor, a társaság műszaki igazgatója elmondta: a legkorszerűbb épületgépészeti és -üzemeltetési megoldások felhasználásával, több száz millió forint beruházással alakították ki eddig zalaegerszegi telephelyük szomszédságában az új épületet, amelyet csütörtökön avatnak fel. A védett villaépületet teljesen lebontották, majd pontosan eredeti formájában építették újjá, így a korábbi épületben biztosított 110 munkahely mellett újabb 120 embernek tudnak munkalehetőséget adni.

Az elsősorban call centerek, telefonos ügyfélszolgálatok működtetésével foglalkozó, budapesti székhelyű, többségében egyesült államokbeli tulajdonú cég új telephelyének kialakításakor a működés folyamatosságának biztosítására különös hangsúlyt fektettek. Nemcsak a teljes villamos hálózatot, de hidrofor tartályokkal a vízszolgáltatást is működtetni tudják tartós áramszünetek idején.

Hálózati kimaradások kivédésére önálló áramforrása van a régi és az újonnan megvalósított épületnek, az utóbbi földfelszín alatti területén ugyanis egy 0,4 megawatt teljesítményű dízel aggregátort helyeztek el. A két ház összesen 230 munkaállomásának folyamatos áramellátásáról szükség esetén egy-egy 80 ezer watt teljesítményű szünetmentes áramforrás gondoskodik - részletezte a műszaki igazgató.

A Budapesten, Pécsett, Nagykanizsán és Zalaegerszegen telephelyet fenntartó Binax C. C. Kft. összesen átlagosan 450 embernek biztosít munkalehetőséget, a legtöbb munkatársat Zalaegerszegen foglalkoztatja. A zalai megyeszékhelyen 2006 óta tevékenykedő cég a telefonos ügyfélszolgálatok működtetése mellett piac- és közvélemény-kutatással, adatrögzítéssel és -aktualizálással, továbbá telefonos értékesítéssel és direkt marketing-, valamint politikai kampányok lebonyolításával is foglalkozik.

Ügyfeleik között elsősorban információtechnológiai és telekommunikációs cégek találhatók, számukra internetes, elektronikus és informatikai szoftverek, rendszerek, szolgáltatások értékesítését, valamint ügyfélszolgálati tevékenységet végeznek. A növekvő igényeknek megfelelve terveik szerint már nem csak magyarországi, hanem a jövőben idegen nyelvű ügyfelek kiszolgálásával is foglalkoznak. (HRP)
2009.03.24.

Hirdessen Ön is itt eTarget linkek létrehozása  
  Hírlevél kérés  

LogSped
Tel.: 06/62/314-692, 06/62/449-783
Mobil: 06/30/380-7333
E-mail:logsped@logsped.hu
Copyright © LogSped