Logisztika
     Spedició, Fuvarozás
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódó területek
     Közlekedés
     Információs társadal.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Kapcsolódó oldal:  



BUSEXPO 2015

Az idén ismét megrendezi a BUSEXPO-t és a XXI. Országos Személyszállítási Szakmai Konferenciát a NiT Hungary április 22-én.

az év legnívósabb autóbuszos rendezvényén az ágazatot érintő új kihívások és perspektívák megvitatása mellett a legnagyobb gyártók és járműforgalmazók is képviseltetik magukat Zsámbékon a jövőt meghatározó technológiai innovációikkal.

2015 áprilisában ismét megrendezik a hazai autóbuszos ágazat legrangosabb rendezvényét, a BUSEXPO-t. A kiállítással egybekötött szakmai konferenciára április 22-én kerül sor a zsámbéki drivingcamp Hungary vezetéstechnikai központban.

Az esemény rangját az adja meg, hogy évről évre a legnagyobb gyártók és járműforgalmazók hozzák el legfrissebb technológiai újításaikat, amelyeket a helyszínen tesztelhetnek is az érdeklődők. Így a NiT Hungary által szervezett BUSEXPO ma már a szektor legjelentősebb fórumává nőtte ki magát, ahol a fejlődés zálogának tekinthető szakmai eszmecserékre, vitákra kerül sor.



Idén a vezértéma a helyközi személyszállítás új piaci modelljére való felkészülés lesz a 2016-os piacnyitás okán, de napirenden szerepel többek között az intelligens technológiák szerepe a közösségi közlekedés hatékonysága tekintetében, és a turistabuszok fővárosi közlekedési rendszerének egységes koncepciója is. A rendezvény körüljárja a hazai gépjárművezető-hiány, és az utánpótlás kritikus helyzetének kényes témakörét, és a német és francia kötelező minimálbér kérdései mellett a nemzetközi autóbuszos személyszállításra vonatkozó áfa-regisztrációs kötelezettségre is kitérnek a szakértők.

Az előadók között szerepel Dr. Kerékgyártó János, az NFM Közlekedési Szolgáltatások Főosztály vezetője, Dr. Ruszinkó Ádám, az NGM turizmusért felelős helyettes államtitkára és Dr. Dabóczi Kálmán, a BKK Zrt. vezérigazgatója is.

A szektort érintő legfontosabb szakmapolitikai, gazdasági és közlekedésszervezési kérdéseket feszegető konferenciával egy időben, 9:oo órakor nyitja meg kapuit a kiállítás, amelyre a belépés ingyenes.

Szervező: Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete (NiT Hungary)
Szakmai főtámogató: Nemzeti Fejlesztési Minisztérium
Kiemelt szakmai partner: drivingcamp Hungary
Szakmai partner: Volán Egyesülés
Szakmai támogatók: Autós Nagykoalíció, Budapesti Közlekedési Központ,
Közlekedéstudományi Intézet Non-profit Kft.

További információ:
http://www.busexpo.hu/
http://www.nit.hu/

(logsped)

2015.03.25.