Logisztika
     Spedició, Fuvar.
     eTudakozók
     Térszerkezet
     Kapcsolódók
     Közlekedés
     Információs társ.
     Vállalat
     Minőségbiztosítás
     EU
     Egyéb

Kapcsolódó oldal:  A BI-KA Logisztika a Transport Logistic 2017 kiállításon

A világ egyik legnagyobb fuvarozási és logisztikai szakkiállítását rendezik meg, május 9-12 között, a Messe München vásártér területén, melyen a BI-KA Logisztika Kft. önálló kiállítóként vesz részt.

A BI-KA Logisztika a szolnoki régió piacvezető logisztikai szolgáltatójaként jelenleg 179 munkavállalót foglalkoztat, mely közel 30 százalékkal haladja meg az egy évvel korábbi adatot. Ennek egyik oka, hogy a piacbővítés terén a társaság új irányokat és stratégiai célkitűzéseket fogalmazott meg az elmúlt időszakban. Az ügyfelek magas színvonalú és rugalmas kiszolgálásának érdekében idén januárban üzletfejlesztési központot nyitott Budapesten, mellyel egyúttal a közép- és kelet-európai, komplex logisztikai szolgáltatóvá válását is igyekszik megalapozni.A vállalat mindemellett célként tűzte ki a nemzetközi terjeszkedést, ezzel összhangban pedig a világ egyik legnagyobb fuvarozási és logisztikai kiállításán, a Transport Logistic 2017 eseményen önálló standdal vesz részt. A május 9-12 között, a Messe München vásártér területén megrendezendő szakmai esemény kiemelten fontos bemutatkozási lehetőséget jelent a gyártó- és fejlesztőcégek, vasúti, hajózási és légitársaságok, speditőrök és a közúti fuvarozó vállalatok számára egyaránt.

A hagyományosan kétévente megrendezett rangos eseményen legutóbb, 2015-ben 2050 kiállító képviseltette magát 62 országból, amely több mint 55 ezer látogatót vonzott, főként német területről. A BI-KA Logisztika idén első alkalommal vesz részt a rendezvényen, amelyen elsősorban partnerekre, beszállítókra és alvállalkozókra összpontosít majd.
(logsped)

2017.05.06.